Verandering is leuk!

Vorige week zat vol inspiratie en verandering.

*zo kwam er een mooi boek ons huis binnen gewaaid: “Verhalen voor gevoelige oortjes”. Wat een fijn boek is dit! Een absolute aanrader, vol verhaaltjes rond bepaalde thema’s. Vooral bedoeld voor hooggevoelige kinderen maar eigenlijk interessant voor iedereen. Er kwamen ook krachtkaartjes mee, waaruit we er nu bijna elke morgen allemaal eentje trekken. Onze spreuk voor de dag!

*maandag volgde ik een workshop “verhalen vertellen” bij de fantastische Veerle Ernalsteen. We genoten al een aantal keer van haar verhalen. Telkens pareltjes! En nu mocht ik, samen met 10 anderen, zelf aan de slag. Fijn, fijn! En ja, dan kriebelt het. Zou ik … ?

*vrijdag kreeg ik een opleiding om vanaf het najaar boekenbeurzen op scholen te begeleiden. Een hele voormiddag uitleg krijgen over kinderboeken. Fijn, toch?! En als kers op de taart nog een boekenpakket er bovenop. Dat werd thuis met open armen ontvangen! Dankjewel Bakermat Uitgeverij.

*maar het grootste nieuws kwam toch wel woensdag. Toen kreeg ik zowaar een halftijdse job aangeboden. Tijdelijk, om de zomer even te overbruggen. Want als beginnende freelancer is dat niet altijd evident. En dus ben ik tot begin oktober halftijds communicatiemedewerker bij Dienstverleningscentrum Heilig Hart in Deinze. En daar ben ik zeer blij mee!

Mijn krachtkaartje donderdag zei “verandering is leuk!”. Toeval of niet?

2 gedachten over “Verandering is leuk!”

  1. Waw! Dankjewel voor je mooie woorden en wat een bijzondere week. Ik ben meteen ook eens op de site van Veerle gaan kijken want aan mij voorleesskills kan nog wat gesleuteld worden 😉 Heel veel succes bij alles wat je doet!

  2. Hallo Wendy, leuk dat je mijn blog gevonden hebt! Als je eens een voorlezer nodig hebt, vraag me gerust. Ik doe dat namelijk heel graag :-) Jij ook nog veel succes met je boek. Ik bestel er binnenkort zeker nog een want wij hebben de onze bijna meteen cadeau gedaan aan een juf die naar een andere school trok. En we missen ons exemplaar wel! Groetjes, Eva

Geef een reactie